Algemene richtlijnen voor iedereen:
- Houd minimaal 1,5 meter afstand.
- Was regelmatig de handen.
- Hoest en nies aan de binnenkant van de elleboog.
- Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze na gebruik weg.
- Schud geen handen.
- Blijf thuis bij milde verkoudheidsklachten zoals snotteren, hoesten, keelpijn of koorts.
- Blijf thuis als je huisgenoten hebt met koorts.
Aanvullende richtlijnen voor de vergaderlocatie:
- Aanwezigen houden altijd minimaal 1,5 meter afstand.
- Voor de capaciteitsbepaling per vergadering wordt als richtlijn gehanteerd 1 persoon per 5m2.
- Het stoelenplan wordt zo vormgegeven dat er altijd voldoende afstand is gegarandeerd tussen de bezoekers.
- In de hal van de vergaderlocatie kan men handen wassen en er wordt gebruik gemaakt van papieren wegwerp-handdoekjes. Links naast de wasbak staat een afvalemmer voor gebruikte doekjes.
- Voor het gebruik van de toiletten zijn in de hal sanitaire weggooi-doekjes aanwezig, waarmee men de deurknoppen kan ontsmetten. In de hal staat rechts naast de wasbak een afvalemmer voor gebruikte doekjes.
Catering:
- Medewerkers wassen tenminste iedere 30 minuten hun handen en wassen bij iedere verandering van werkzaamheden hun handen volgens de hygiƫne voorschriften.
- Tussen deelnemers aan de vergadering en de catering-medewerker(s) bestaat een veilige afstand van ten minste 1,5 meter.
- Eten en drinken wordt in disposables gepresenteerd of in serviesgoed dat op hoge temperatuur is afgewassen.