Vergaderlocaties De Soetegaerde

Direct achter boerderij Vredelust bevinden zich twee knusse vergaderlocaties, ieder met een eigen terras aan de rand van de grote vijver. Voor wie wil inspirerend wil vergaderen op een unieke plaats in een stille omgeving is De Soetegaerde een uitstekende locatie. Kleinschalig, flexibel en mooi gelegen op 10 minuten van de A12.

Oukoopse Polderkamer

De Oukoopse Polderkamer biedt ruimte voor vergaderingen & workshops vanaf 6 tot 16 personen. Bij een presentatie, waarbij in een zaalopstelling wordt gewerkt, is er ruimte voor 20 personen.

Ook kan er gebruik worden gemaakt van het terras.

Het uitzicht aan de noordzijde toont de Oukoopse Polder en aan de zuidzijde heeft men zicht op de fraaie tuin en de grote vijver.

Faciliteiten

Gratis WiFi is standaard beschikbaar. Daarnaast kunnen tegen een geringe prijs een beamer en flip-over worden gehuurd.

Koffie, thee & water worden in een arrangement tegen een redelijke vergoeding aangeboden. Ook de lunch kan door ons worden verzorgd.

Offerte aanvragen

Fly Fishing Lodge

De Fly Fishing Lodge biedt een grote vergadertafel. Ook is er een gezellige zithoek.

In deze ruimte kan een vergadering worden gehouden of een workshop worden georganiseerd voor maximaal 8 personen, waarbij ook gebruik kan worden gemaakt van het terras en de fraaie tuin.

Deze ruimte is ideaal voor een groep die flexibel en betaalbaar een bijeenkomst wil organiseren.

Faciliteiten

Gratis WiFi is standaard beschikbaar. Daarnaast kunnen een flatscreen en flip-over worden gehuurd.

De lodge beschikt over een keuken (met gasplaat en koelkast), die men kan benutten voor ‘self-catering’.

Naast een arrangement voor koffie, thee & water, kan ook de lunch door ons worden verzorgd.

Offerte aanvragen

Polder Oukoop in Reeuwijk

De Polder Oukoop is een mooie veenweidepolder gelegen ten westen van poldervaart de Enkele Wiericke. In het verleden werd de polder gebruikt voor ontginning, mogelijk al in het jaar 1000 of zelfs nog daarvoor.

De polder bestaat uit een afwisselend veenweidelandschap van weilanden met kleine bosjes en water, bij de Reeuwijkse plassen in het Groene Hart.

Het gebied is een paradijs voor vogels. ’s Winters en ’s zomers strijken ze er in grote getale neer. Niet voor niets is een groot deel van dit gebied aangewezen als Natura 2000 gebied.

Vanaf de Prinsendijk is het oer-Hollandse polderland met zijn planten- en dierenrijkdom goed te bewonderen. Tussen de plassen door loop je over smalle weggetjes en rondom het water ervaar je het oude polderland met zijn houtkaden, rietkragen, dijken en boerenweggetjes. Hollandser kan het niet!

Karakteristiek in het gebied zijn de Oukoopse Molen, landgoed De Wiltenburg en de Put van Kruit.

Natuurboerderij Hoeve Stein, waar nog echt ecologisch wordt geboerd, beheert het gebied in samenwerking met Staats Bosbeheer en het Waterschap.

In deze polder kun je mooie wandelingen maken via de Kippenkade, Prinsendijk en de Oukoopse Kade.